kerstontbijt

Begin eerste en tweede Kerstdag dit jaar goed met een uitgebreid kerstontbijt. De ideale manier ommet de hele familie bij elkaar tekomen in een gezellige kerstsfeer. Je wordt verwelkomd met een feestelijk glas bubbels of verse jus d’orange waarna je kunt genieten van een uitgebreid ontbijt.

tussen 9:00 en 11:00 uur

kerstbrunch

De lekkerste kerstbrunch Bij de Duinen. Geniet dit jaar van een uitgebreide kerstbrunch bij ons. De ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. De uitslapers kunnen mooi nog even blijven liggen terwijl de vroege vogels bijvoorbeeld al een mooie wandeling maken in de duinen.

tussen 12:00 en 15:00 uur

kerstdiner

De chef-kok van Bij De Duinen heeft een heerlijk à la carte kerstmenu samengesteld. Geniet in een romantische setting van een heerlijk Kerstdiner naar eigen keuze. Of je nu een plek zoekt voor twee, of met de gehele familie wilt dineren; Bij De Duinen biedt genoeg mogelijkheden. Wil je liever een gerecht van de reguliere kaart, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wel graag even vooraf bij het reserveren aangeven. Kinderen tot 14 jaar kunnen kiezen van de reguliere kaart.

vanaf 17:00 uur

oud en nieuw

Voor iedereen met hoofdpijn en een droge mond is de tip: frisse lucht!

Na een goede wandeling in de duinen heb je weer energie voor tien en kan je zo fris als een hoentje beginnen aan het nieuwe jaar.

Kom gezellig na de wandeling bij onsopwarmen bij de open haard.

oudejaarsdag - geopend tot 21:00
nieuwjaarsdag - van 12:00 tot 22:00 uur

we wachten op jou

#bijdeduinen
Reserveer Nu