paasontbijt

Begin 1e en 2e Paasdag goed met een Paasontbijt. De ideale manier om met de hele familie of vrienden bij elkaar te komen. Je wordt verwelkomd met een feestelijke Mimosa of een glaasje verse jus d’orange aan een gezellige versierde Paastafel.

Wat zit er allemaal in ons Paasontbijt: om te beginnen een lekkere Mimosa of een glaasje vers geperste jus d’orange, knapperige broodjes, heerlijke Paasstol, verschillende soorten beleg, een perfect gekookt eitje, fruitsalade, yoghurt en American pancakes. Het ontbijt is inclusief een kopje koffie, glas thee of een glas melk. Voor de kids zijn er kleurtjes met een kleurplaat en een buitenspeeltuin.

tussen 9:00 en 11:00 uur

paaslunch

Wil je de Pasen gezellig met de hele familie of vrienden vieren, maar heb je geen zin in een vol programma? Dan is de Paaslunch 1e en 2e Paasdag van Bij De Duinen echt wat voor jou. De Paaslunch is geschikt voor opa’s, oma’s, ouders, vrienden, kinderen……

De Chef-kok van Bij De Duinen hebben een speciaal a la carte 3-gangen Paaslunch samengesteld. Kinderen kunnen gewoon van de reguliere menukaart kiezen, wel zo makkelijk! Je bent ook van harte welkom om te komen lunchen en gerechten van onze reguliere kaart te kiezen, dit dien je vooraf bij het reserveren aan te geven.

tussen 12:00 en 15:00 uur

paasdiner

Lekker uit eten met Pasen zonder een verplicht menu. Wij hebben geen speciaal Paasmenu, je kunt dus gewoon je favoriete gerechten van onze reguliere menukaart kiezen.

Of je nu een plek zoekt voor twee of met de gehele familie, Bij De Duinen biedt genoeg mogelijkheden.

vanaf 17:00 uur

we wachten op jou

#bijdeduinen
Reserveer Nu